Restprodukter

Restprodukter, også kaldet Slagger, er en del af Meldgaard Miljø A/S. Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i flere afdelinger; bl.a. i Dagrenovation, Erhvervsaffald og Restprodukter.
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.

I Restprodukter tager vi os primært af slagger og forurenet jord, men på miljøcentrene varetager vi også mange andre typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. Du kan læse mere om forurenet jord og de andre affaldsfraktioner her.
Du har som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre i AabenraaMarstrup, Kolding, Klintholm og Fasterholt.

En del af Meldgaard Gruppen

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Hos Meldgaard Transport A/S’ afdeling for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til enhver virksomhed.
Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det. Vi hjælper med miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af din virksomheds affald.

I Meldgaard A/S er selskaberne Meldgaard Handel, Meldgaard Pet, Meldgaard Hydraulik og Greenline. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og lastbilhydraulik til blæsemidler og brugte maskiner.

Du kan læse meget mere om Meldgaard og de forskellige afdelinger her.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe

KONTAKT