ET GODT FUNDAMENT

Bjarke Sørensen fra Sørensen Byg fortæller om sin oplevelse og erfaring med brug af slagge til projekter

”Vi har samarbejdet med Meldgaard Miljø i forbindelse med vores brug af slagge som bundsikringsmateriale på vores byggeprojekter.

Vores oplevelse er at slagge er et yderst pålideligt valg, der har overgået vores forventninger på flere måder.

 Vi har opbygget erfaring med anvendelse af slagge i mere end 15 år og ser det som en optimal løsning, der kombinerer økonomisk fordelagtighed med imponerende produktmæssige egenskaber. 

Vi er vilde med at bygge på slagger fremfor sand, da det er kørefast fra 1. dag vi går i gang med støbearbejdet – slaggens kørefaste egenskaber har været en af de mest bemærkelsesværdige fordele for os. Det har gjort vores arbejde mere effektivt og problemfrit.

Selvom slaggen ikke er helt så nem som sand at arbejde med, har fordelene ved dens anvendelse som eksempelvis kørefasthed langt opvejet dette.

 Vi vil klart fortsætte med at vælge slagge som vores foretrukne bundsikringsmateriale på kommende projekter.”

Slagger kan med fordel anvendes som fundament til staldbyggeri

Slagger stammer fra afbrænding af dagrenovation mv. på kraftvarmeværker rundt omkring i hele Danmark. Slagger kan erstatte jomfruelige materialer som fyldsand og bundsikringsgrus. Slagger kan også anvendes som erstatning for almindeligt opfyld ved jordarbejder i bygge- og anlægssektoren. Anlægsopgaver kræver store investeringer. Med slagger er du sikret en økonomisk gevinst i forhold til brug af jomfruelige materialer. Vi kan tilbyde slaggerne frit leveret i næsten hele Danmark. I landbrugsregi kan slagger bruges under stalde, plansiloer, gyllebeholdere, maskinhuse og halmlader.

Jens Peter byggede en slagtesvinestald samt tilhørende asfalteret plads på 3000 m². Meldgaard Miljø A/S leverede ca. 7000 tons slagger til projektet. Slaggerne er overbevisende ved udlægning, selv i meget vådt vejr. Byggeriet kunne derfor fint foregå i vintermånederne.

Staldbyggeri

”Jeg byggede en slagtesvinestald samt tilhørende asfalteret plads på 3000 m². Meldgaard Miljø A/S leverede ca. 7000 tons slagger til projektet.”

SKJØRRINGE GODS

”På Skjørringe Gods er der stor tilfredshed med brugen af slagger som bundsikring i to nye byggerier opført i 2017 på i alt 2.700 m2. Det drejer sig om en kornhal og en maskinhal.
Formidlingen er sket gennem Meldgaard og er gået rigtigt godt.
Vi har været meget glade for samarbejdet og vil gøre brug af materialet igen, såfremt der opstår behov hos os.”

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

TYBJERGGAARD

”Vi på Tybjerggaard er super tilfredse med brugen af forbrændingsslagger til vores mange staldbyggerier og veje. Slaggen er en rigtig god erstatning for jomfruelige materialer som stabilgrus.
Vi sparer tid og penge ved brug af slagger til vores byggerier, når vi graver ud til fundament og vej. Slagger er yderst vejrbestandigt at arbejde med – selv ved store regnskyl på byggepladsen.”

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Du er velkommen til at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe.

KONTAKT